KUPON TASARIMLAR

5 Şubat 2009 Perşembe

KÜÇÜK HANIMLARIN YENİ GÖZDESİ MİNİŞLER

Küçük hanımların yeni gözdesinden haberiniz var mıydı? Eğer çevrenizde bu küçük hanımlardan bir tane varsa mutlaka Minişlerden de haberiniz vardır. Olmayanların haberi olsun, olanların da gözleri şenlik yapsın. bunlar o kadar şirin şeyler ki neredeyse ben bile alıp oynamaya başlayacağım.




Benim minişlerle tanışmam yeğenim sayesinde oldu. Doğumgününde artık tüm hediye türlerinden sıkılmış, tek bir siparişi vardı tüm parti davetlilerine; Miniş. İşte o zaman koyuldum miniş araştırmasına. Ben basit, sıradan bir oyuncakla karşılaşacağımı düşünürken miniş çılgınlığıyla karşılaştım. Kalemlerinden oyuncaklarına, oyun kartlarından günlüklerine, kalem kutularından oyun evlerine, gösteri merkezlerinden tükenmez kalemlerine, çılgınlarından elektrolarına ve daha pek çok çeşidi.


İnanamazsınız o kadar şekerler ki. Eğer 3 yaşından büyük herhangi bir hanımefendiye esprili bir armağan almak istiyorsanız minişlere bir göz atın (daha küçükler şeker sanıp yiyebilir :) çünkü çok sevimliler).
Bunlarla evinizin istediğiniz bir yerinde köşe oluşturabilir, minişler ofisinizde masanızı renklendirebilir, arabanızda yol arkadaşı olabilir, hatta uğurunuz bile olabilir. Adları gibi minicikler üstelik.




















Bunlar da yeğenimin minişlerinden bazıları...




Hediye almak ve vermek kadar güzel başka birşey var mı? Bir tane çevrenizdeki bir küçük hanıma bir tane de içinizdeki çocuğa alın, çantanıza atın.

SEVGİLER...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgililer günü yaklaşıyor büyüklere önerileriniz neler? yaşar...

Adsız dedi ki...

bayılıyoum minişlere 65 tane var ayrıca 5 tane iniş evleeri var hepsine topla 150 iniş sığıyor eğer inişiniz varsa evlerinide alın en yeni evvide kocaan bir kaydırak var birde kocşu pisti salıncak vs. ço eğlenceliler