KUPON TASARIMLAR

26 Şubat 2009 Perşembe

ÇOCUK ODASI HALILARI

Çocuk odalarına ne sereceklerine karar vermeye çalışanlar, araştıranlar bunlara bakmadan bir şey almasınlar bence. Bu halılar çok güzel.
Erkek çocuklar için hzırladıkları seri 'Trafik', kız çocukları için hazırladıkları seri 'Evcilik' ve en son 'Çiftlik' adını verdikleri doğal hayata yönelik halılar. Bunlar kabartmalı halılar olarak yapılmış. Ben özellikle erkekler için olanları inceledim ama dokumalar hep aynı. Bu halılar kabartmalı yapıldığı için kendinden yollar var üzerinde. Binalar, futbol sahaları, otoparklar...Çok hoş. Çocuğun hayal gücünü de olumlu etkileyecek, gelişimine katkı sağlayacak türden. Hem halı hem oyun oynamaya yönelik tasarlanmış.

Belli yaş grubu çocukların oyun oynarken yerden kalkmadıklarını, herşeylerini yere, koltuğa, oraya buraya dizerek oynadığını düşünürsek bu halılar gerçekten çok işlevli hale geliyor. İkizlermizin şu an en büyük merakı ellerine geçen herşeyle, konuyla alakalı olsun olmasın herşeyle, yollar yaparak, trafik işaretlerini dizerek, yaptıkları bu yollarda araba sürmek. Bu halıları görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı. Oyun kurmak için çok uygun.

Kız çocuklar için düşünülmüş halılarda da mantık aynı; bebekleriyle evcilik oynamaları için herşey düşünülmüş; havuz bile var. Bu halılarla ilgili tüm detaylara ve daha küçük ve büyük yaş grubu için tasarlanmış modellere www.ivi.com.tr den ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizler çcuk iken,neden bu kadar gzüel halılar yoktu.

Adsız dedi ki...

benim geçen sene çalıştığım anaokulunda da buna benzer bir trafik temalı halı vardı ve gerçekten çocukları çok eğlendiriyordu.

Adsız dedi ki...

benimkiler resimlere bakarken bile müthiş keyif alıyor üstelik çok farklı ebatları da var. sanırım benimkilerin halısını en kısa zamanda bunlarla değiştireceğim

Adsız dedi ki...

coçuk olasım geldi bunlar ne ya