KUPON TASARIMLAR

28 Şubat 2009 Cumartesi

OZON TERAPİ, OZON TEDAVİSİ NEDİR?

Bu tedavi yöntemi hakında ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu bilmiyorum ama pek çok derde deva olacak gibi görünüyor.
Ozon üç oksijen atomundan oluşan bir kimyasal bileşiktir (O3). İki atomlu normal atmosferik oksijenin (O2) çok yüksek enerji taşıyan bir şeklidir. Böylece bu iki çeşit molekülün yapıları birbirinden farklıdır.
Çok güçlü okside etme ve çok etkili dezenfekte etme özelliği sayesinde , Dünya çapında içme suyu sağlayan arıtma tesislerinde mikrop öldürücü olarak kullanılır.
Ozon gazı, dolaşım bozukluklarından viral hastalıklara ve romatizmaya kadar bir çok hastalıkta yardımcı tedavi olarak kullanılıyor ve başarılı sonuçlar veriyor. Anti-aging amacıyla da kullanılan ozon tedavisi, Türkiye’de ünlü sanatçı ve işadamlarının favorisi.
Seçici özellikleri sayesinde medikal ozon 4 temel alanda kullanılmaktadır :
1. Dolaşım bozukluklarının tedavisi ve geriatride
2. Virüslerin sebep olduğu hastalıkların tedavisinde örneğin karaciğer hastalıklarından hepatitler, uçuklar (herpes).
3. Zor iyileşen enfekte yaralarda ve enflamatuar hastalıklarda örneğin Bacaklardaki açık yaralar (ulcus cruris) Enflamatuar barsak hastalıkları (kolit, Proktit) Yanıklar, haşlanma ve enfekte yaralar, mantar enfeksiyonları
4. Kanser tedavisinde ilave ya da tamamlayıcı olarak ozon bağışıklık sistemini güçlendirici olarak düşük dozlarda "majör otohemoterapi" formunda veya "minör otohemoterapi" olarak kullanılır.
Ozon tedavisi ile birçok patolojik durum daha iyi hale gelir veya tamamen düzelir. Bu durum bir seri tıbbi araştırma ve tıbbi yayın ile kanıtlanmıştır. Kural olarak hastalıkların tedavisinde ozon diğer tedavilere ek olarak uygulanır, tamamlayıcı tedavi grubuna girer.
OZON TEDAVİSİ ile ilgili, uygulandığı alanlarla ilgili daha geniş bilgi için www.ozon.com.tr adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ne varsa doğada var...

Hiç yorum yok: