KUPON TASARIMLAR

10 Şubat 2009 Salı

BAKALIM HOLLYWOOD YILDIZLARI NELER YAPIYOR

ÜNLÜLERİN MAKYAJ SIRLARI
Onlar, Hollywood'un ünlü starlarından sadece birkaçı. Sürekli gözönündeler ve herkesten çok daha bakımlı ve güzel olmak zorundalar. Peki bu hep çok güzel ve makyajlı görmeye alışkın olduğumuz starlar hangi marka ve ürünleri kullanıyor acaba?

Julia Roberts: Film galalarında ve özel günlerde ,füme ve daha koyu göz makyajı tercih ediyor. Ayrıca sol gözünün altındaki doğum lekesini de illa kapatacağım diye dert etmiyor. Genelde Dr.Hauschka cilt bakım ürünlerini kullanıyor.

Angeline Jolie: Kullandığı tek makyaj malzemesi MAC markasının gri ruju. Genelde,doğal olmayı tercih eder ve az makyaj yapar. Parfümü Herrera ve en çok sevdiği Urban Apothercay’den cazibe adını verdiği ruju. Dudaklarının çok kırmızı olmasından şikayetçi.
Cameron Diaz: Cildi kırışıklıklara meyilli olduğu için yağsız nemlendirici kullanıyor. Saçlarına hacim vermek içinse ARTEC Kiwi Color Reflects Blow Serum’u tercih ediyor. Bobbie Brown’un uçuk pembe ve bej rujuyla, Clinique’in black honey pudrasını kullanıyor.

Jennifer Lopez: Çantasında mutlaka lip glossu, parfümü, rimeli ve nemlendiricisi bulunur. Genellikle bronz olmayı sever. Dudak ve gözleri için doğal renkler kullanır.Cilt bakımı ürünleri için Aveda, şişmiş gözler için Hence kullanır.

Britney Spears: Tony&Tina’nın simli göz kalemi, GirlActick’ten ikili seti vazgeçilmezleridir. Göz kapağına koyu, kaş altına daha açık ton far kullanır. Genelde tercihi MAC markasıdır. Yüz ve vücut ürünleri ve siyah göz kalemi vazgeçilmezidir. Allığı ise Christian Dior Naove Rose rengidir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

I visited many web sites however the audio
feature for audio songs existing at this website
is actually superb.
My blog ... best online casinohttp://