KUPON TASARIMLAR

1 Şubat 2009 Pazar

İKEA'DAN SÜPER ÜRÜN

İkea mağazası inanılmaz keyif alarak gezdiğim süper bir yer. Bayılıyorum orada dolaşmaya. Gidemediğim zamanlarda ise kataloğuyla idare ediyorum. Öyle bir kataloğu var ki; mağazaya gitmiş ve para harcamış gibi rahatlıyorsunuz incelerken.
Size orada satılan bir ürünü tanıtacağım.


Yukarıya fotoğrafını eklediğim ürün ilk başta pek birşeye benzemiyor aslına bakarsanız. Biraz kalınca naylondan, desenli ve 3'lü paket halinde satılıyor. Her birinin üzerinde farklı desen var, ama desenlerin tamamı su dalgası formunda. Sonra bu plastiklerin içine su dolduruyorsunuz.
Ve işte karşınızda...


O muhteşem vazolar...





















Vazoya dönüştüğünü ilk gördüğümde gözlerime inanamadım. Plastik, kağıt gibi birşey bir anda 3 boyutlu bir hale geliyor ve vazo oluveriyor. Tasarımcısını tebrik ediyorum :)

O kadar pratik ki kullanımı, hastanelerde, işyerlerinde çiçekleri koyacak vazo arama derdine son veriyor. Görünümü çok modern. Evinizde salonda, mutfakta her mekanda çok rahat kullanabilirsiniz. Formu her ortama uyabilecek türden. İşiniz bittiğinde içindeki suyu boşalttığınızda tekrar eski haline dönüyor. İncecik olduğundan çantanızda bile taşıyabilirsiniz :)

Fiyatı da çok uygun. Herkese tavsiye ederim. Hemen birkaç tane edinmelisiniz süper...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

İkea'dan her gittiğimde almayı düşündüğüm fakat cesarat edemediği bir üründü. Sizin yazınızdan sonra sanırım alıcam :)

Adsız dedi ki...

Kesinlikle alın o kadar sevimliler ki. Hatta çiçek götüreceğiniz zaman ev sahibine bir tane de bundan hediye edebilirsiniz :)

Kral Çıplak dedi ki...

gerçekten iyi fikir..