KUPON TASARIMLAR

8 Mart 2009 Pazar

KÖPEK MODELLER

Bu sevimli yaratıkları evlere aldık, evin bir ferdi yaptık,onlarla yattık onlarla kalktık, yalnız kalmasınlar diye yeri geldi tatil planlarını değiştirdik ya da onları da alan yerler seçtik sonra...
Eh her boyayı boyadık fıstığı yeşil kaldı denir buna...Bir onlara moda yaratmadığımız kalmıştı onu da yaptık. Şunlara bir bakın, sevimli görünüyorlar ama sanki bazısı da kurtar beni şunun içinden der gibi bakıyorlar.

Bu sevimli arkadaşlarımızın kostümleri içinde mutlu olduklarını varsayalım. Görüntüleri çok şeker ama bazıları çok abartılı; 14 numaradaki aslan görünümlü kuçu çok sevimli ama kimlik bunalımı yaşıyor gibi :)
Köpeklerin de bir modası olduğu besbelli. Bizde bu sektör çok yeni ama yurtdışında bu alanda yapılan önemli çalışmalar var, gerek mağazalar gerek özel olarak kıyafet tasarlanması bakımından. Hatta araştırmamı yaparken nikah günü için köpeklerine de gelinlik
diktirmiş bir çiftin fotoğrafına rastladım (Bu kadarı da çok komik geldi bana).
Soğuk havalarda giydirildiklerinde ben seviniyorum, diğer türlü sanki soğuktan üşüyorlarmış gibi geliyor insana (üşüse sokaktakiler üşürdü ama). 2,3, ve 4 teki tam kışlık. 3'teki modele bayıldım yalnız. Renk de çok güzel ne dersiniz?

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir hayvan sever olarak ben bunlara bittim. Bir köpeğim olamadığı için olanları çok kıskanıyorum :(

annemoda dedi ki...

Ben de köpek hastasıyım ama büyük sorumluluk. Bunlardan birini alacak olsam (hepsini isterdim gerçi), 2, 3 veya 12 deki erkeği isterdim. Böyle seçince de diğerleri üzülüyormuş gibi geliyor :)

Bu arada GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...

Adsız dedi ki...

kedilere yok mu

Adsız dedi ki...

yakında...

eviminnuru dedi ki...

ayy çok tatlılaar