KUPON TASARIMLAR

4 Mart 2009 Çarşamba

İKİZ ÇOCUĞU OLANLARA

İkiz çocuğu olanlar bilirler, birine ne giydirirsen öbürüne de eşdeğer bir kıyafet giydirmek istersin. Bu tamamen adil olmak isteğinden ve birini öbüründen ayıramadığındandır. Fakat ülkemizde ikiz çocuklar için özel tasarlanmış kıyafetler yoktur. O yüzden de zavallı ikiz anneleri ya çocuklarına aynı şeyi giydirir ya da aynı ürünün farklı iki rengini. Ben seve seve aynı giydirenlerden değilim, mecburen aynı giydirenlerdenim (mümkün oldukça farklı olmalarına çalışıyorum ama bir yere kadar).
Fakat bu kıyafetler yalnızca ikizler için tasarlanmış. Tabi ki isteyen ikiz olmayana da giydirir, ama burada espri iki tshirtün aynı anda taşınmasında. Yazılarına bakınca anlaşılıyor zaten.
Üstelik bu ürünler %100 organik. Ben çok beğendim meraklısına da duyurulur. Bu tshirtlerin farklı renk ve bedenleri de var. İsteyenler http://shop.babyslanguage.com adresinden fiyatlar da dahil tüm detaylara ulaşabilir.


6 yorum:

Adsız dedi ki...

ben de hiç hoşlanmam ikizlerin aynı kıyafetleri giymesinden. ama bunlar gerçekten süper tasarımlarmış. özellikle copy-paste süper :))

Adsız dedi ki...

1 of 2 , 2 of 2 Nasıl? :)) Hepsi hoş ya...Bunu tasarlayan kesin ikiz sahibi:)

Adsız dedi ki...

Carry me yazanlar da çok güzel görünüyor.

annemoda dedi ki...

Hepsinden istiyorum :)

Unknown dedi ki...

Kesinlikle fikir ve uygulaması süper olmuş...

annemoda dedi ki...

Hoşgeldin ZİUSUDRA. Yorumlarını daha sık bekliyoruz :))