KUPON TASARIMLAR

2 Mart 2009 Pazartesi

DAHİYANE TASARIMLAR

İnsanoğlunun hayal gücü durdurak bilmiyor. Hayatımızı kolaylaştıran sınırlarımızı zorlayan tasarımlardan birkaç örnek: Bu kesme tahtası gördüğüm en işlevsel kesme tahtası. Bir taraftan doğruyorsun diğer yandan doğradıklarının ağırlığını görüyorsun terazi-tahta. Süper.
Unutkan beylere teknolojik çözüm. Bu evlerdeki aile içi muhtemel tartışmaların önüne geçecek türden bir yüzük. Evlilik yıldönümünüzde yüzük içindeki düzenek sayesinde 10 saniye süreyle parmağınızı ıstıyor ve yıldönümünüzü hatırlatıyor.

Bant gibi görünen bu şey yaprak sabun aslında. İhtiyacın olduğu kadarını koparıyorsun. Ortak kullanım alanları için sıvı sabunlara iyi bir alternatif. Alışılmışın dışında olması sıradanlığı sevmeyenler için ayrıca tercih sebebi.

Gelelim bu kapıya. Evet burası bir kapı ve amaç ısı tasarrufu. Kapı yatay çubuklardan oluşuyor ve çubukların ucuna yerleştirilmiş sensörler sayesinde yalnızca sizin geçebileceğiniz genişlik ve şekilde açılıyor.
Bakalım başımıza başka neler gelecek, merakla bekliyorum.

9 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

GERÇEKTEN BÜYÜK KOLAYLIK ERKEKLER İÇİN ÖZELLİKLE :)

SEVGİLER

Adsız dedi ki...

Akıllı yüzük gerçekten çoğu erkeğe gerekli bir işlevesel tasarım.

Adsız dedi ki...

bunlar ne ya...aklım karıştı

Adsız dedi ki...

Bunlar ne ya aklım karıştı.kapıya kafam takıldı.yani manen ...bu kapıya birşey takılmıyor zaten

annemoda dedi ki...

Elçin, Serap Yine paçayı kurtardı erkekler:) Tasarımcısı eşinin lafından bıkan bir erkek mi yoksa unutulmaktan yorulan bir kadın mı çok merak ediyorum :))

annemoda dedi ki...

Kapı artık sınırları zorlayan bir durum ama her şekilde yalıtım için süper...Sadece sıcağı içerde tutmak değil, yazın soğuğu içerde utmak için de şahane bir çözüm, umarım çabuk yayılır piyasaya...

Bursada Moda dedi ki...

Tasarımlar gerçekten harika. Bakalım daha neler çıkacak, neler göreceğiz :)

Adsız dedi ki...

Yok ben değil bir yakınım. Hep öle derler ya :) Benim tasarımcı cin gibi genelde herşeyi hatırlar.Ama çevremdeki arkadaşlarım eşleri genelde özel günleri unutuyorlar.

annemoda dedi ki...

Sakın hatırlamak için senden habersiz birşey tasarlamış olmasın kendine özel :)) Öyle bile olsa sana ne kadar önem verdiğini gösterir değil mi? :))) Sevgiler