KUPON TASARIMLAR

25 Mart 2009 Çarşamba

BEBEK KİTAPLIĞI

'Şimdiki çocuklar harika. ' diyorduk eskiden, artık herşey de olduğu gibi bu lafın da yaşı küçüldü; şimdiki bebekler harika. Gerçekten öyleler. Hepsi suya götürür susuz getirir. Böyle olması da çok normal. Baksanıza onlar için hazırlanmış kitaplara. Eskiden çocuklar kitapla neredeyse ilkokulda tanışıyordu, şimdi doğar doğmaz tanışıyorlar. Doğrusu da bu zaten.
Bu şahane bez kitaplar 0-3 yaş arası için tasarlanıyor. Bezden yapıldığı için çok da hafifler. Minik bebeğiniz daha tam olarak kavrayamadığı minik ellerinden bu kitabı yüzüne bile düşürse zarar verecek hiçbir şey yok. Canlı renklerden oluştuğu için büyülenmiş gibi inceliyorlar bunları,inanılmaz hoşlarına gidiyor.

Kas gelişimlerine göre hazırlanmış bu kitaplar aynı zamanda bilişsel düzeylerine ve dönemsel gelişimlerine de hitap ediyor.


Farklı dokumaların kullanıldığı kitaplarda bebeğinizin veya çocuğunuzun farklı dokularla tanışması amaçlanmış.

Çocuğunuz daha yaşına girmeden renklerle, sözcüklerle tanışıyor. Bakın üstteki kitaptan diş fırçalamayı, diş fırçalamanın önemini öğreniyor. Çocuğa bazı alışkanlıkları kazandırmak için harika yöntemler bunlar, üstelik erken yaşta kazanmış olacağı için davranış daha kolay yerleşiyor.

Bu kitapların bir diğer iyi yanı çamaşır makinasına atılabiliyor olmaları. Makinada rahat rahat yıkayabilirsiniz, ben sıkça yıkadığım için biliyorum, rengi atmadığı gibi deforme de olmuyorlar. Bebeğinizin asla yanından ayırmayacağı, hatta onunla yatacağı bu kitaplardan almadıysanız mutlaka alın.
İyi okumalar:)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ikizlerin eşyaları mı veya ikziler hangisini çok sevdi?

Adsız dedi ki...

bu kitaplar bizim zamanda yoktu.şimdikiler şanslı gelecektekiler ne yapar bilmem.

Kral Çıplak dedi ki...

çıplak kralı hemen almalıyım:)))gerçekten tambize göre
şahane:)

Adsız dedi ki...

çok güzeller bunlar ya...

Adsız dedi ki...

bebek olmak varmış.

Adsız dedi ki...

Kral Çıplak bence de alıp profil resmin yap hatta :))
Şimdikiler gerçekten şanslı, biz de onların bahanesine çocuk olup oynuyoruz :))