KUPON TASARIMLAR

28 Şubat 2010 Pazar

Dekorasyon Anlayışınızı Değiştirin

http://www.aynam.net/ dekorasyon anlayışınıza yeni bir bakış açısı getiriyor. Onlarca çeşit dekoratif ayna modeli bulabileceğiniz sitede inanılmaz aynalar var. Her odada ve mekanda kullanabileceğiniz aynaların yanı sıra çocuk odalarınıza da ferahlık hissi verecek, mekanı olduğundan büyük göstermenize yarayacak aynalar var.
Ve bu muhteşem aynaların satıldığı http://www.aynam.net/ ile çok yakında hediyeli kampanya başlatıyoruz.
Dekoratif duvar aynaları istenen şekilde kesilebilen, kırılmayan 3mm akrilik malzemeden üretilen tamamen cam aynalar gibi yansıma özelliğine sahip, kırılmaz özelliği sebebi ile sizler ve çocuklarınız için %100 güvenli olan malzemeden üretilmiştir.
İstendiğinde uygulandığı yerden çıkartılarak tekrar farklı bir yerde uygulanabilir. Çift taraflı bant ile duvara kolayca uygulanır.Dekoratif ayna modellerimizin diğer aynalardan farklılıkları şu şekildedir. Öncelikle cam aynalar gibi kırılır yapıda olmadıklarından güvenlidirler.
Cam aynalar gibi çatlama veya zamanla sır atması gibi şeyler söz konusu değildir.Bu aynalar dekoratif amaçlı kullanım içindir, uzaktan bakıldığında ya da düz olmayan zeminlerde uygulandıklarında büyük parça aynalarda özellikle görüntüde iç ve dış bükey görüntü şaşmaları olabilir, hassas görüntü istenen yerlerde kullanılmamalıdır..



1 yorum:

hakan dedi ki...

Son 2 senedir duvar sticker ve aynaları duvar dekorasyonunda çok önemli bir yer kaplamaya başladı. Firmanın ürünlerini inceledim. Gerçekten güzel tasarımlara sahip ayna modelleri var.