KUPON TASARIMLAR

23 Ağustos 2009 Pazar

Ameda Süt Pompası

Süt pompaları çalışan annelerin en büyük yardımcısıdır. Gözünüz arkada kalmadan bebeğinizin beslenmesini sağlamak büyük lüks doğrusu. Piyasada pek çok markanın pompası var. Bunlardan biri de Ameda. Ameda'nın pompasını BEBEKMARKET alış veriş sitesinde 339 TL'ye üstelik taksit seçenekleriyle bulmanız mümkün. İşte ürün özellikleri;
Ameda - Lactaline ; Elektrikli ve Pilli Süt PompasıDünyanın en küçük elektrikli , çift göğüs sağan pompa aralıksız ayarlanabilen çekme ve hız kontrollarına sahiptir. Her anne ve bebeğe göre ayarlanabilen emme basıncı ve ritmi ile anne ve bebeğin daha sonraları emme- emzirme ile birbirine dönmesini sağlar. Çok hafif olması ve çift göğüs sağımı ile annede çok büyük bir kullanım kolaylığı sağlar.
Kullanıldığı Durumlar ; Yetersiz süt Çalışan anne Anne sütü üretiminin bebeğin tüketiminden fazla olduğu durumlar. Kanal tıkanıklığı, meme iltihabı Ememeyen premature bebek Emzirme yapılamayan durumlar Laktasyon dönemindeki genel gereksinim.
Özellikleri ; Basınç ve ritm ayar düğmeleriyle bebek emişini efektif olarak taklit etmektedir. İşyerinde ve evde güvenle kullanılabilen, elektrik ve pille çalışan süt pompasıdır. Her iki memeyi aynı anda sağabilme özelliğine sahip bu pompa çift uyarımı ile daha çok prolaktin üreterek anne sütünü daha çok arttırır.

Hiç yorum yok: