KUPON TASARIMLAR

23 Eylül 2009 Çarşamba

Boyner'den Okul Heyecanı


OKUL ÖNCESİNDE EĞLENCELİ AKTİVİTELER
Boyner’e uğrayan çocuklar okula gitmeye can atacak.
Boyner, bayram neşesini, okul heyecanıyla birleştiriyor. Çizgi kahramanların renkli dünyasını mağazalarına taşıyan Boyner, Eylül ayı boyunca alışveriş merkezlerinde düzenlediği oyunlar ve sürpriz hediyelerle dolu aktivitelerle çocukların okula dönüşlerini kutluyor.
Boyner; çizgi film karakterlerinin renkli dünyasını yansıtan özel aktiviteler düzenleyerek bu yıl bayram neşesini okul heyecanıyla birleştiriyor. Yapbozdan eşini bulma oyununa, binlerce balonun uçuştuğu eğlence diyarından sürpriz hediyelere kadar birçok aktivite minikleri bekliyor. Çocukları oyunlar ve hediyelerle okula hazırlayan etkinlikler; İstanbul, Ankara, Bursa, Tekirdağ, Antalya ve Mersin’de düzenleniyor.
Çizgi film karakterlerinin okul giysileri, okul aksesuarları ve çantadan deftere, mataradan kırtasiyeye geniş bir ürün yelpazesi de raflarda yerini aldı. Çocukların okulda ihtiyaç duyduğu tüm tekstil, çanta ve kırtasiye ürünleri Boyner Mağazaları’nda çocukları bekliyor.

Barbie’nin pembe dünyası 18 Eylül Cuma günü İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi’nde açılıyor.
Özel saç-makyaj uygulamaları ve sürpriz hediyeler genç kızları bekliyor.
Genç kızların yakın arkadaşı Barbie’nin dünyası 18-28 Eylül arasında İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi’nde olacak. Barbie makyaj standı, özel fotoğraf üniteleri ve boyama alanlarındaki etkinliklerde; okul heyecanı renkli sürprizlerle tamamlanıyor. Bayramın 2. ve 3. günlerinde pamuk şekerci bile var.


Tazmanya Canavarı, Tweety ve Bugs Bunny; bayramda (21-22 Eylül’de) Tepe Nautilus’ta olacak.

Tazmanya Canavarı, Tweety ve Bugs Bunny bu bayramı, Tepe Nautilus’ta çocuklarla kutlayacak. Boyama, puzzle, seksek ve domino alanlarında onlarla oynayacak, hazırlanan özel alanlarda birlikte fotoğraf çektirecekler.

18 Eylül’de başlacak olan Warner Bros aktiviteleri; Ankara Cepa’da 22 Eylül, Bursa Korupark, Tekirdağ Tekira ve İstanbul Profilo Alışveriş Merkezi’nde 28 Eylül’e kadar devam edecek.

Boyner Okula Dönüş etkinlikleri; Ankara, Bursa, Tekirdağ, Antalya ve Mersin’de de çocuklarla buluşuyor.
Tüm etkinliklerin takvimi;
Tazmanya Canavarı, Tweety ve Bugs Bunny Barbie
IST – Tepe Nautilus 18-28 Eylül IST – Beylikdüzü Migros 14-30 Eylül 2009
IST - Profilo 18-28 Eylül IST – İçerenköy 18-28 Eylül 2009
ANKARA - Cepa 11-22 Eylül ANKARA – Panora 11-22 Eylül 2009
BURSA - Korupark 18-28 Eylül ANKARA Ankamall 11-22 Eylül 2009
TEKİRDAĞ - Tekira 18-28 Eylül ANTALYA 3M Migros 11-22 Eylül 2009
MERSİN Forum 11-22 Eylül 2009

Hiç yorum yok: