KUPON TASARIMLAR

15 Haziran 2009 Pazartesi

TATİL GELDİ, BİKİNİ ALMA ZAMANI







Elbette annelerin de tatile ihtiyacı vardır, o yüzden biraz da plaj modasından söz etmekte fayda var. Bu yıl yine plajlarda bikiniler yerlerini alacak. Artık mayolara eskisi kadar rastlamıyoruz. Günümüz kadınları, anneleri fiziklerine o kadar dikkat ediyorlar ki her zaman formdalar. Haliyle kendine güven tam olunca mayoya da gerek kalmıyor. Bunun yanında bu sene geçen yılki mayokininin yerini tankiniler aldı (Tankinilerle ilgili haberimize yakında yer vereceğiz.)
Yine de şunu belirtmekte fayda var ki; siyah renk her zaman kusurları kapatmakta 1 numaradır ve plajların vazgeçilmez rengidir de zaten.
Sizler için seçtiğim bikini fotoğrafları 2009 modasıyla ilgili fikir verecektir. Bu arada daha önce yer verdiğim birkaç modele tekrar yer verdim, çünkü benim favorilerimden.
En üstteki 4 model Ed Hardy markasına ait. Madonna ve Britney Spears'ın da tercihi olan Ed Hardy markalı bu bikinileri İstanbul Naked mağazalarında bulabilirsiniz.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ağzımızın suyu aktı ne güzel renk ve modeller.Türkiyede nerede satılıyor?hepsi çok güzel markaları nedir?

gülce dedi ki...

ağzımızın suyu aktı ne güzel renk ve modeller.Türkiyede nerede satılıyor?hepsi çok güzel markaları nedir?

Adsız dedi ki...

ennn çok ikincisi, sonra da 3 ve 4... mükemmeller...

annemoda dedi ki...

Beğendiklerin Ed Hardy nin modelleri. En kolay şekile internet üzerinden sanal alışveriş mağazalarında bulabilirsin. Fiyatları 70 TL den başlıyor. Ayrıca İstanbul Naked mağazalarında da satılıyor :))

Unknown dedi ki...

gerçekten çok güzel hepsi de

Adsız dedi ki...

yaz geldi bikini alma zamanı bikinileri çok güzel seçmişsiniz onlardan benim de almam gerekiyor

Adsız dedi ki...

EVET GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL AMA ALICAK PARA YOK Kİ BİZ DE ONLARIN HAYALİYLE YAŞIYORUZ