KUPON TASARIMLAR

28 Haziran 2009 Pazar

L'OREAL'DEN DERMA GENESİS GENÇLİK SERİSİ


Daha önce de artık yaz geldiği için güneş ışınlarına dikkat etmemiz gerektiğine dair yazı yayınlamıştık. UV ışınları cildin derinliklerine işleyerek yeni hücre üretimini yavaşlatır ve kök hücre yapısını bozabilir. Sonuç;
Hücre üretimi yavaşlayacaktır.
Ölü hücrelerin cilt yüzeyinde birikmesiyle ciltte pürüzlenmeler başlayacak ve genç görünümü kaybolacaktır.
Cilt lekeleri oluşmaya başlayacaktır
Ciltte erken yaşlanma olacaktır.
Güneş yanığı ihtimali artacaktır.
Kanser riski oluşacaktır.
Peki bu olasılıkları en aza indirmek hatta ortadan kaldırmak mümkün değil mi? Elbette mümkün. L'Oréal biz hanımları bu dertlerden kurtarmak için de kolları sıvamış ve DERMA GENESİS serisini hazırlamış.
Cildi ölü hücrelerden arındırmak ve hücre yenilenmesine yardımcı olmak için L'Oréal ilk Hyaluronik Asit ve hücre aktifleştirici içeren temizleyici üretmiş. Derma Genesis temizleyiciler cilt yüzeyinde yeni hcreler oluşmasına yardımcı olarak cilde, kaybettiği ışıltısını tekrar kazandırıyor.
Derma Genesis'in gündüz kremi ise erken cilt yaşlanmasının en önemli sebeplerinden olan güneş ışınlarına arşı koruma sağlamak için SPF 15 içeriyor. Bu krem cilde dolgunluk ve gerginlik vererk taze bir ışıltı veriyor. İçeriğindeki silikon mikro tanecikleri sayesinde uygulandığı an cilde pudra sürülmüş hisii veriyor.
Ve hanımlara bir güzel haber; L'Oréal Paris'ten 2 adet bakım ürünü alanlara Anti Aging etkili Solar Expertise L'Oréal'in hediyesi.
Bu konular hakkında daha da detaylı bilgi için:
http://www.hucreselgenclik.com/ adresine mutlaka uğrayın.

1 yorum:

YASS dedi ki...

Geçen hafta birkaç ürününü aldım kullanmaya başladım bakalım sonuçları göreceğiz.